Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko bolan pusta pobjede drugima? ne budite smijesni. pa sta da mu onda otkaze bolid u zadnjim trkama
znalo se jelde!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mislim da je crveni djavo malo pustio ostalim timovima zbog interesantnosti prvenstva da ne bude na pocetku se zna ko je najbolji. Pa molim vas vidite prvu i drugu sliku. Medjutim sada pokazuje svoju pravu snagu. Idemo uzeti Indianapolis i idemo po titulu.
Samo naprijed Schumi. Schumi je jedan!!!
daj ba ovo je zalosno...predlazem da FIA promjeni ime u Ferrari....sad kad je krenulo nizbrdo odjednom gume ne valjaju....ovo...ono...ovo je jebanje u mozak...bem ti ferrari
zna se ko je F1 legenda. schumi je malo u zadnje vrijeme pustio ovim mladjim vozacima da malo prvenstvo bude zanimljivije. ali sada kada je najvaznije schumi zna kako se vozi. jedan je schumacher!
bravo schumi. idemo uzeti indianapolis.