Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u nas bi bio angažovan Omar Mjesečar koji bi dokazao neregularnosti u postupku i išao na zastrijevanje..
Prvi puta se po kiši startalo bez sigurnosnog automobila. I to baš kad je Ferari bio u dobroj poziciji a Mercedes donji, jer veoma je bitno to startanje da bi se stanje staze upoznalo. Cijelu sezonu se donose sumnjive odluke gdje kriterij nije isti prema Mercedesu i ostalim ekipama to zna onaj tko prati ovu sezonu od početka.
Hamilton mi je već dosadio..ima dosta talenta i na drugim stranam...ne znam za te zakulisne radnje
@nuksi Da, naravno. Poput one odluke da Vettela ne suspenduju nakon namjernog udaranja Hamiltona. Stvarno si smiješan sa svojom teorijom. Koja je to odluka ove godine donesena u korist Mercedesa odnosno na štetu Ferrarija??? Hajde molim te reci nam! A da ti objasnim još jedno pravilo FIA-e: iz safety cara se ne startuje uvijek onda kada pada kiša, nego samo onda kada su na stazi vidljivi veliki tragovi vode (aquaplaning).
Jesu nasli ferrariji da brane poziciju protiv psihopata, mali ili ce sebe ili nekog drugog ubiti kad tad!
@StudentProsjecan Jeste lud, ali u ovom slučaju nema nikakve krivice.
kod nas bi se cekalo dok ne zastari slucaj :D
Dodik zna ko je kriv za havariju u Singapuru. Nazva on Dzevada Galijasevica - kazu Bosnjaci i Bakir Izetbegovic, ne drzi dzaba na stolu u kancelariji Alijinu Islamsku deklaraciju. Kad se kliziste u Cileu aktivira optuze Bosnjake i Bakira...
Niko nije kriv i najviše najeba Alonso od svih.