Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sreću nije potrebno mnogo, ili si srećan ili nisi. To zavisi od karaktera čovjeka. Nekima da skineš zvijezde s neba opet bi bili nezadovoljni. Sreća ne zavisi od količine novca.
Pa usreći nekoga, podijeli to bogatsvo, pa budi sretan !
Ja ubodem cenkija na kladionici i budem sretan mjesec danam a ovaj nesto sere, normalno da nije sretan ima 83 godine, pa ljudi on vise i nemoze ono
Ne znaš ti kako je biti bez novca
Who is you?
Posalji meni pare ako ti nisu donijele srecu,ja cu se nekako izboriti sa njima,a Slavicu slobodno mozes zadrzati.
cuj debila matorog....:))))))) njegov problem je taj sto ima 82 godine....i naravno dao bi sve svoje pare da opet ima bar 62...problem tih sugavih bogatasa je taj sto u jednom trenutku svog zivota od silne moci i para pomisle da nikada nece umrijeti....ali eto ti odjednom 82 god....e pa nek sad ponese sa sobom sve te pare mozda vaze i na drugom svijetu :)))))))
Mudro zboris,to je Dino Merlin otpjevao u onoj pjesmi,nije sreca para puna vreca to znaju oni sto je imaju....
pa se danas taj Dino Merlin slomi trpajuci sto vise u tu istu nesretnu vrecu...tog istog "nesretnog" novca...a ne podijeliti marku za kakvu humanitarnu svrhu!