Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras se radja moja djevojcica, da bude ziva i zdrava babi svom 💞💞❤💛😍👶
da je bio Hamilton sad bi se zalio i zahtjevao da se pravila promjene i zbog ovog zeca dodijeli 5 bonus bodova. debil engleski samo se zali na druge.
Ja bih prije rekao da je Red Bull taj koji se na sve žali i samo kuka. Nije za njih formula, nek se drže proizvodnje pića a utrkivanje nek prepuste pravim timovima kao što su Mercedes i Ferari
A to sto je Bottas pogazio vjevericu, to se ne spominje?
Ima li kakva stranica za live stream
Umalo da zeki bude "Poslednji krug u Monci"
Za dlako je osto.
Sad će oni uzeti i rašćeretiti zeca da vide kako to da on ovako brzo trči i može li se šta slično napraviti na osnovu tog Božijeg davanja.
Zec: ebite se kopnene zivotinje :)
joj zec je brži.. pa nije se zec takmičio sa formulom hahah išao je svojim poslom hahahah joj naslova hahahah
kaze sta je ovo zec on je mene zec zvao
džaba, niko nije brži od Nasera🚁
a oni što dvaput bježaše preko tri države ??😎
PMx jeste sratko, njemu ne mogu da nanesu pelena 🧻🧼🧽
PRIKAŽI ODGOVORE (2)