Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@... ahaha pa ne mogu da vjerujem da stvarno mislis da je button najbolji vozac trenutno, razumijem da svako ima svog favorita al brate treba biti i realan alonso, hamilton i vettel su trenutno 3 najbrza vozaca na gridu u svakom smislu gledano.
Mozda i jeste, ali Hamilton vozi los bolid. Jos dva mjeseca....
Iako je Sebastian Vettel osvojio tri uzastopna naslova svjetskog prvaka u Formuli 1, ..... još nešto komentariisat ? Vettela može samo s leđaa kmhhh, jer je uvijek iza !
fakat je da je jenson button nabolji vozac sto formula1 ima sad u trenutku da ponudi, eh neka nisu spanci u necemu prvaci :-D
guzni haveri
haha klasicni primjer ljubomore. ni jedan ne mogu nista vettelu vec 3 godine pa nasli se medjusobno hvaliti. cinjenica je da nece vidjeti naslova sve dok vettel vozi. eto zavrsio si ispred svog najjaceg suparnika hamiltona prosle godine. gdje ti je naslov onda???