Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Begovicu legendo !!!
Da sam barem ja legenda, da mogu prodati sve stečeno za još opijuma.
@BMWFan Pao sam srednju školu prije 11 godina, pa se sad zajebajem na internetu..
kazu u Mostaru da je to sve super, da je Begovic human i sve za 5. al pitaju se gdje su oni u svemu tome. zasto njih nigdje nema. bar koja milja... red je brate.
Pa gradi je u srajvu koji ces k u mostaru.
asmire ne pravi budalu od sebe..poslusaj brata i zaobidji BiH sa tim projektima..vidis da nam to ne treba sve..da sve imamo i da smo prevazisli sve u svim poljima
Sta ti je Ljubo rekao? Asmire sve je to fino a dze sam ja tu?
Asmir ti ti ljudina velka, i ovo ti je velki humanitarni cin. pokusaj u Mostaru radi djece ali ako su bas tako nesposobni u Mostaru, idi nadi ljude koji ce to postovati u nekim drugim mjestu. bezobrazluk je to, oni ne rade svoj posao.
kad se ne mogu oko ovakve stvari složiti kako onda ocekivati da se sloze oko neceg drugog to je kad imaš uhljebe na vlasti koji nista drugo ne znaju osim opstruirati sve zivo
momcina,fin,kulturan,human
Tako i treba Asmire, svaka čast! U Trebinju neka gradi neko drugi, imaju Trebinjci tih ulagača i finansijera za razne sportske terene i druge objekte sasvim dovoljno, samo im još aerodrom Trebinje fali :-)
bas lijepo, za tebe je to nista a za oboljele mnogo! Respect