Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i jaran isto išli u srednju, evo nas sad gledamo tekmu u Zenici On kupio Laško ja Sarajevsko
Doslo je do prvog incidenta izmedju redara i muslimanskih navijaca koji se izuvaju pri ulasku na stadion... Momci iz unsko-sanskog kantona izgubili patike i doslo do frke :)))
Prijatelji iz Velsa, vazno upozorenje: ako vidite jednog plavog debelca kako divlja po cesti, brzo se udaljite od trotoara... Emir Hadzihafizbegovic dokazani UBICA!!!!
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!! 🇷🇸.
Jos samo fali tekst o tome gdje je Bejl kupio prve kopacke :(
A ne mogu ne primijetiti da od 5 glavnih vijesti, 3 su o našem večerašnjem suparniku - nijedna o našoj reprezentaciji. Dokaz koliko nam je sve tuđe ispred našeg.
Oni su već sigurni putnici na Euro (po prvi put), samo neka sačekaju sa slavljem do meča sa Andorom. A sretno im u ragbiju.
Zelim im da izgube protiv Australije u ragbiju i da ih nase kile naguzove pobjede 1:0
hahaha u pravu si. Koliko smo samo mi imali sličnih koincidencija i istorijskih susreta pa zaboli nekog nešto za nas.! Samo na sebe gledati pusti mi se 'Velških istorijskih slučajnosti! :)