Red Bull Stratos počinje u Roswellu
0
Felix Baumgartner spreman za slobodni pad sa ruba svemira
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je nek sve zabiljeze kamere....neka vide ljudi sta je sve All.ah stvorio i sve funkcionise s njegovom voljomi njegovim rodjenjem.. All.ah dz.s. u Kur\'anu kaze : I ima li nepravednijeg od onoga koji, kad se dokazima Gospodara svoga opominje, za njih ne haje, i zaboravlja na posljedice onog što je učinio? Mi na srca njihova pokrivače stavljamo da Kur’an ne shvate, i gluhim ih činimo; i ako ih ti na Pravi put pozoveš oni, kad su takvi, nikada neće Pravim putem poći. ( Al-Kahf,57.) Gospodar tvoj mnogo prašta i neizmjerno je milostiv; da ih On za ono što zaslužuju kažnjava, odmah bi ih na muke stavio. Ali, njih čeka određeni čas, od koga neće naći utočišta. (Al-Kahf,58.)
poginuce .. neke se ga ptice udariti ili ce se sudaraiti sa avionom ili nece imati zraka ili ce sse smrznut i tako dalje, ipak je to 33 kilometra pada, to skoro da s Mjecesa skocis na Zemlju,
Svakakvih pacijenata na ovom dunjaluku, ali u svakom sluacaju svaka cast!!!
Ma naravno da nije dobar, umjesto da sjedi u pecini i krcka kamenom orahe on hoce da izadje vani da vidi sta ima s druge strane rijeke. Koji idiot.
Kada skače ????
nije dobar