Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povukao bi se i ja da sam uzeo milione za ovaj skok
Nije oborio rekord za najduzi slobodni pad, onaj covjek sto je skocio 1960 jos to drzi. Ali to je bilo i za ocekivati, jer je cilj Felixa bio da probije zvucni zid, i isao je ogromnom brzinom, tako da jednostavno nije mogao vise da bude u slobodnom padu morao je padobran otvoriti. A onaj iz 1960 je isao sporije, i zato je i imao duzi slobodan pad.
dečko ima m.u.d.a i ako si muško to mu trebaš priznati jer ovo niko ne bi smio a ovaj s.e.r.a.t.o.r iznad mene.....eto ti znaš šta je on imao od tehnologije k.r.e.t.e.n.u, sigurno u šorcu i rejbankama skočio aj ne rise molim te
h.eb.o te on ..... Covjerk prije 50 godina uradio isto (skocio sa malo manje visine par kilometara nze), bez 99% tehnologije sto je ovaj imao sa sobom... liku iz 1960 skidam kapu.
Pametan.
Pričajte vi šta hoćete, ali ČOVJEK JE KRALJ !
sasro se. nema dalje jarane
Sigurno je tek sad osjetio posljedice skoka.