Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20.500 USD kotizacija za ovaj maraton.
Nije nas briga
prosle godine sa vremenom 4:43 bio je 207. (od 241) najbrzi bh maratonac. Pored toliko nasih uspijesnih atleticara, vi uporno pisete o ovakvim... Iduci put stavite pod "sponzorirani clanak"
Legendo nije on najbrži marataonac iz Bosne,nego on ima para da uplati silne kotizacije za te maratone!
danas momak Hastor iz Gorazda istrci maraton za 2 i po sata i trenutno najbrzi bh. maratonac, ali o tom momku nista necete procitati i nema velikih naslova, a o likovima koji idu na turisticke pustolovine i setati svake sedmice citamo naslove. doduse Hastor je skroman momak, ne radi u ambasadama, nije iz Sarajeva, nije taj FGR koji nosi patike od 400 maraka a trci 5kilometara sat vremena.
I jos momak sam sve finansira. Pitajte ove likove kako idu na “takmicenja”?
ne finansira ni emir sve, ima sponozora i nek ima. ali recite kako jeste. bavim se trcanjem, ni blizu kao on, i treba pisati malo vise o njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto ovog lika forsiraju? Trci maraton 4 i po sata. Imamo stotine boljih trkaca rekreativaca.
US ambassy i FGR lobi, lik realno bitan kao 7KM ukrupno.
Bravo, to je najpametniji nacin kako zivjeti, stalo sticati nova iskustva. Ima li Erol djece? 47 godina, ako nema onda bi mu bilo najpametnuje da trckara po peronu i hvata zadnji voz.
Kakva je ovo korupcija nek se sramite strasno sta ova generacija radi. Vratimo se na staro, vratimo se na pravo. Dodiku ti ces odgovarat na sudnjem danu Ako Bog Da!