Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog te vidio, lik studira medicinu i uspije isplivati olimpijsku normu, a pola nam omladine ne zna pošteno ni dva skleka napraviti. Svaka mu čast !
samo da raja zna, iz Banjaluke si :D
Ovaj Bosančeros je inače jedan Iljinko. Vrlo j.adn.a i bi.jed.na osobica, ako smijem primjetiti. Što se ovog @axa tiče - samo ću reći, fildžan, za razliku od još manjeg fildžana u sastavu fildžana - ima svoju reprezentaciju na OI.
Mali je genijalan. Jedan je od najboljih studenata medicine u Berlinu, i jos uspijeva uz sve obveze isplivati olimpijsku normu. Znam mu roditelje koji su jako ponosni na njega, a vala i cijela Tuzla :)
jes vala sr.bendo, nek si nam ti vidio svijeta od pala do sokoca
Ko li snosi troskove ovog PROMASAJA. Dje ces ti medju civilizaciju, marsh u ANADOLIJU, tamo se ne takmici u terorizmu, nego u ljudskim sposobnostoma, ali neka da i ti izviris malo iz FILDZANA.
visok vam standard pravo,cestitaju na ucescu???? hahahahahaha,do duse razumljivo je jer vam je stanje svijesti gubitnickog karaktera hihihih
Barvo majstore svaka cast, samo naprijed!!!
Sretno druze, svako dobro.
SVAKA ČAST! S obzirom na sve, VELIKI je uspjeh i što si isplivao olimpijsku normu. Svako dobro i puno uspjeha! BRAVOOO MOMČINO!!!!
kladim se da više od 50 posto vas na forumu ne zna ni plivati
kladim se da ce biti zadnji ihihihihihi
pusti ti suplju momcino, ti se mozes sa sobom takmiciti i na nasim bazenima, tamo ides da se takmicis sa vrscnjacima nemoj nas brukat
ovdje niko nije upratio kljucnu stvar koju je momak rekao,\" popravljao sam tenhiku\", pa covjek u 20 i nekoj popravlja tehniku? da nije otisao studirat i trenirat vani i imao priliku popravit sto su ga nasi \"strucnjaci\" naucili ne bi vidio B norme, zali Boze kakav talenat je propao zbog nepostojanja uslova za razvoj :(
Jao, svi nasi se drze one luzerske kriletice \"vazno je ucestvovati\".
Kralju samo se cuvaj brzaka, nemoj se utusiti a za sve ostalo nije bitno.