Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edineee, ti si PONOS BOSNE I HERCEGOVINE !!!
Bravo, hajmo podrske malo za momka koji nam je toliko srece donio Edine u Brazilu ces pokazati da si bolji nego ikada <3
KO NE ZAPLACE NA OVAJ CLANAK NIJE COVJEK.
...odoh po luk...
...eh, sad :))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SLIKE KOJE CE VAS TJERATI NA SMIJEH ... I DANIMA POSLIJE, KAD IH SE SAMO PRISJETITE! :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :)
crncuga ma ti ga jos ne mozes ni izdrkati a da hebes to je za tebe naucna fantastika
Ma koji je Dzeko pi*ka od coeka, pasa moj...placi pi*ko placi
Draže su mi suze košarkaša kad su ispali,neprocjenjivo.Bili su se ufurali ali malo morgen,a kloc ko kloc.
Jadan onaj ko se raduje tudjoj nesreci. To su uglavnom oni koji svoje srece nemaju. Jado jadni, krepaces a neces srece dozivit!
vezirac,svako posrtanje bih je moja sreća,što znači da sam vrlo sretan kao i 50% stanovništva koje je ne podnosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bio je to zaista jako emotivan trenutak, nadasve za Dzeku kao i sve nas. Zmajevi su nas jako obradovali i pocastili plasmanom na SP, i to treba svakom biti jasno i ponosito. Jedina pozitivna stvar koja nam se desila u 2013.
jako, nema sta
Suza suzu goni, Bosna u Brazilu nek hori ;)
Spahićeva reakcija - za udžbenike iz patriotizma. I faca doktora Karabega kad mu govori da bi trebao napustiti igru!
Fudbalska i kosarkaska repka su osvjetlale obraz ovoj drzavi
da mi je samo znati sto ovog Petrovica dizu u zvijezde pa imao si ekipu da nesto napravis i ispao si sa Eurobasketa i sta je tu sad za senzaciju, da je Susic vodio kosarkasku ekipu pljuvali bi ga pa nit smo realni nit kojeg vraga ja Susica ne gotivim kao trenera od pocetka ali ga gotivim kao najboljeg fudbalera BIH a ovaj Petrovic se malo ispalio preko nas u vise sfere pa i ja bi djaba radio kad ne bi izgubio autoritet pa da ga vratim al lik fkt nikakvu senzaciju nije napravio ispali smo nismo prosli u drugi krug pa da senzacija ovo ono...sto nije smanjio potrazivanja ako toliko voli BIH ne kazem da treba djaba raditi uopste ali eto ljubav ovo ono prema tim momcima koji igraju kosarku, al zna se da je vec gotovo bilo s nekim klubom samo se cekalo pitanje dana i pljuvalo se kako malo mi dajemo pa mozda malo dajemo nismo cvjecke al nije ni on sto jest jest! vadi mi zivce svaki clanak Petrovic ja mislio odveo nas u finale basketa...
bosna nikad nije imala boljeg trenera od petrovica iz hrvatske nit ce ga imati
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino !
Zaista je ova godina bila posebna.Zmajevi u Brazil preko sjajnih igara i utakmice sa Slovačkom za infarkt,košarkaši na prvenstvu pružili sjajne igre,igre koje te čine ponosnim što si pripadnik Bosanske nacije.Možda neko nije zadovoljan postignutim,ali ima svakavih ljudi,zdravih,ludih,psihopata koji pišu svašta po portalima... Ja sam lično ponosan na sve naše sportiste.I zaista je šteta što Aco nije više selektor.Moralo se naći načina da se saradnja produži.U svakom slučaju hvala mu.
hvala vam za sve--- vi ste ucinili ovaj napaceni narod ponosnim...
Yebo vas Džeko ba ko da je on neki igrač!
koji si ti racku daj svoje ime i prezime pa da vidimo tko si ti i sta si to napravio u zivotu...ako ne onda muci klinjo
HA TE CE Za tebe sam jarane polymath pa mi ga mozes samo pofafat...a hajd sad polupismeni idiote klikni na google pa vidi sta to znaci ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)