Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si otišla u Japan i ja bih volio
Odmorio sam mozak čitajući članak. Svaka čast Elmi. Sve najbolje
Nemas ti mozga.
jeko ova, pitam za jarana? inace sve cestitke i sve najbolje...
Čitajući tekst, prvo što mi je palo napamet je Forest Gump...trči i samo trči Elma.
R E S P E C T 👏👏👏 Bravo Elma!!!
Da izvines meni je Japan tek na trecem mjestu 🤣🤣🤣 Da si ziva i zdrava Elma, sta nam uradi nasa politika rastjera nas po citavom svijetu
Duboko poštovanje!
E vrijedna!
Tako jaka I poznata u japanu da se Mora reklamirati preko Klixa zato jer hoce da dodze u Sarajevo I otvori skolu trcanja sa clanarinom od 100 km . Topli savjet;:Ostani trcati u japanu I ne trazi guzici cepa djevojko
Mozes trcati po Japanu, ali ces se na kraju udati za naseg covjeka tako da...
Ima kod mene planina Cockamamgaro i ispod nje teče bijela rijeka za Elmicu...
Mene je famElija na prvom mjestu, pos'o na drugom, a za Japan me zalibo spolovilo.
Znači samo 25 komentara.. Elmi želim sve najbolje ali mi smo ponor zaista. Nismo u stanju da prepoznamo bilo koje svijetlo ne znam dali iz ljubomore ili zato što ne shvatamo, u svakom slučaju glupi smo.
Jel ovo ona sto je zajebala Sanju Kavaz?
Ostani u Japanu. Eno himelaja... Ne kaže se džaba zaštita prirode
Japanac ima jedan dan praznika u godini, ali i taj dan Japanac radi
Sto pisete ovakve gluposti i neptovjerene info. Zapravo su jedna od drzava sa najvise drzavnih praznika i neradnih dana.