Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nastupi dan u kojem napušta repku BiH, tada bi svi trebali izaći na ulice i zahvaliti se ovom monstrumu od napadača! IKONO EDINE! 🇧🇦
Čujem da je i Železničar dobio 60.000... lajkova na Fejsbuku. A što se reprezentacije takozvane BIH tiče - glupo je trošiti đonove na tu priču.
Toliko uspjeha u karijeri i životu, a bio i ostao raja iz Sarajeva. Kapa dole majstore, živ i zdrav bio 100 godina sa svojom familijom i igrao nam još dugo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad vise BiH nece imati napadaca kao sto je Edin. Sa 35 preci u prvaka Italije moze samo vrhunski napadac. Mozete pricati sta hocete o njemu al ... gigant je.
Dzeko i Perisic 2 legende Balkanskog futbala.
citam na twitteru komentar first free trial
ČESTITKE OD 💙 INPOZANTNA KARIJERA. I G R A Č I N A!!! NIJE LOŠE ZA JEDNOG KLOCA( STRUCNJACI ŽELJE)
A on suta loptu za milione, a ja konstruisem masine za male pare, gdje tu logika??? Ovaj svijet i njihove vrijednosti otisao u ....c
Jesi ti konstruiso onu sto je Ljubi kitu odsjekla ?
Ma ljudi, je li to moguće?
Maestro Grande Edin Džeko 💪
🔵⚫🔵⚫🔵⚫🔵⚫🔵⚫🔵⚫🔵⚫
Najbolji bosanac i hercegovac svih vremena. Sretno majstore.⚽️
Dres u porudzbi :))) GRANDE BABUKA
Dres u porudzbi :))) GRANDE BABUKA
Prvo zaigrao, dao gol, pa predstavljen, za istoriju. SRETNO!
Legenda
Sretno legendinjo!
Golemo, u 35 godini potpisati za prvaka Italije, sretno ponosu bosanski
Nije tu nista sporno