Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE KEMAL DEGO DZEVAD . TREBA DA ODU JER SU ZASLUZILI BORILI SU SE I TRUDILI ,TRENIRALI I SAD ZBOG GLUPOSTI TREBA DA IM PROPADNE SAV TRUD I NAPOR :) KAKO MOGU PRED SAMO TAKMICENJE DA IH SIKIRAJU I NERVIRAJU. SAMO KOD NAS SPORTISTI ZA SVE SE MORAJU SIKIRATI I NERVIRATI . IMA LI IKO DA MISLI NA NAS SPORTISTE. ZAISTA ZELIM DA SE IZBORE I DA IDU JER SU ZASLUZILI, SRETNO I OSTALIM ATLETICARIMA I NASIM ZLATNIM BIHa MOMCIMA sve najbolje
sretno dzevdo majstore. nadam se dace ipak razum pobjediti i da ce se ovo srediti na vrijeme da te vidimo na OI u londonu.
http://youtu.be/Eus2bX5UN4o
JA KOJI SAM TRENIRAO SPORTASE NAVEDENE NISU MI NI DALI OBJASNJENJE ZASTO NEIDEM U LONDON NA PARAOLIMPIJSKE IGRE
Jel i Fazlija upitan ?
ma je*be*š ti to sve mi smo u streljaštvu UBJEDLJIVO NAJBOLJI ! U SVIJETU
Nije Kemal vec Dzevad
Nasa nada u usponu Fazla ce se okusati i ona ovoj holompijadi, zelimo mu mnogo srece
ETO PRILIKE RAĐI I SBB DA SE ISKUPE. ODRIJEŠITE KESE!!!