Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međedi bi odma NHL ekipe .... a i to kad bi se desilo naš'o bi se neki papak da kaže nešto pametno !! Nego jel iko zna kolika je cijena ulaznica !!??
Bolje gledat djecu kako se klizu nego ove levate, isto usporeni snimak
Kakva kultura, pa jesil gledao ovu ligu ikad na TV i uporedio sa drugim evropskim, isto gledat premijer ligu u fudbalu
napokon nesto normalno, valjalo bi otic, EBEL nije jedna od najkvalitetnijih liga , KHL je 7 svetslosnih godina ispred kvalitetom, a onda idu Finska, Swedska, Ceska verovatno i Njemacka i Svicarska liga koje su sigurno kvalitetnije, eh sad za Slovake nisam siguran :)
jest kladionica, ali inace pratim hokej koliko mogu pogotovo KHL i Fince :),, sto naravno i pomaze na kaldionici :) he hee sve se izgleda vrti oko nje
Super Nadam se da cu naci vremena, i iskoristiti priliku da po prvi put uzivo pogledam jednu hokejašku utakmicu.
Jedva čekam,idem 100%...:)