Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam nasoj ekipi!Sretno i samo naprijed!!!
Svaka cast momci, samo naprijed!!! Samo je pitanje ako bude medalje koliko nas izlazi na docek?!? Da ne ostane samo na cestitkama i lijepim zeljama...
dado levatu, bht je drzavna institucija i ona se finansira iz budjeta bih, tako da u buduce znas i skontaj koja primanja ima ona godisnje plus nek u prosjeku godisnje placaju 3 miliona stanovnika x 6 km izracunaj pa ce ti biti jasno, i bht je sramotna tv, moja drugarica je citavo ljeto primala 400 km od nekih 700 , jer su oni slali svoje novinare na terene, i jadnim radnicima odbijali umjesto sto su trebali skinut s budjeta za bhtv, skontaj ti koja je to pljacka i ciganluk, i trebamo svi da ocekujemo da se ona poboljsa i da je bez konkurencije,
Hajde vi majke ti vam sto bi za 6KM sve da dobijete! Sjedite pa sracunajte i skontajte sta sve hocete da dobijete za te pare - od filmova, info programa, serija, omladinskog, sportskog programa etc etc... Muzicku?! Tipicno Bosanac - odmah \"Necu ja!\". Ko mala djeca - \"Necu se vise igrati s tobom!\"
Potpunoi si u pravu Sly, fakat je katastrofa sto nam BHT radi. I OD MENE VIŠE NEMA 6 KM!
slazem se sa tobom Sly. Nema ni od mene vise 6 KM! Bruka za jednu državnu televiziju!!
ponos nas.....
Treba spalit BHT kad je otici na olimpijadu onda lete prenositi hrvatske rukometase ili srpske vaterpoliste americke plivace a kad treba prenositi nase najtrofejnije momke onda nema para za prenosa! NEMA 6 KM od mene vise !!!
super je vidjeti rijec pobjeda i Bosna skupa hahaha sretno,
Respect momc(ov)i !! Samo naprijed ...
Ako iko moze nesto osvojiti,onda su to nasi odbojkasi.Sretno!!!
Sa srecom i da donesete bilo koju medalju pod uslovom da je od Zlata :)
Svaka cast momci i sretno na putu ka novom zlatu !!!!!!