Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isti DMX
Nevjerovatno koja je ovo legenda. U trenucima kada je on bio medju top 5 napadaca na svijetu, nije ga bilo po zutoj stampi, nije bilo nikakvih ljubavnih afera, finansiskih, samo sport i humanitarna. Nije bio komercijala koja se povlaci svugdje, sto mu sa jedne strane nije islo na ruku jer nije dostizao visinu koju zasluzuje, ali isto tako, to ga je opet i cinilo onom pravom i cistom legendom.
Samo je trebao isto tako da se bori za pravdu kada je ta ista Barcelona pokradena 2005/06 protiv Chelsea koji je prosao neregularnim golom (Carvalho na liniji cuvao Valdesa sa obje ruke dok je Terry davao gol) ili u prvoj utakmici 2009 kada u Barceloni nisu svirani cisti penali za Barcelonu i svirani nepostojeci ofsajdi. Cak i u Londonu tada je utakmica trebala poceti penalom za Barcelonu u 4-om minutu nakon ruke Balacka. Pa crveni karton Abidalu nakon sto se Anelka sapleo o liniju.
Pola covjek pola zvijer ime mu je Didier
Koja legenda... lik koji je spriječio rat u svojoj zemlji
Didi masina meni omiljeni napadac uvijek bio
Uh kakva je igraćina Didier bio!