Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBAR je nas bazen. lijep. )) jedan od uspjesnijih gradskih projekata.
Kultura jednog naroda se vidi kako se odnosi prema drustvenoj svojini i prema cistoti toaleta. E, pa u Bosni, nema kulture. Nema.
samo znate pljuvati..
WC i sauna se skoro nikako ne čiste. Hladna voda na tuševima. Hladna voda u bazenu a hladno je i van bazena. Razvaljeni ormarići, često se dešavaju krađe. Ako vam sedesi krađa bazen ne snosi nikakvu odgovornost, a dobijete ključeve razvaljenog ormarića. Sreća pa ima i drugih bazena u sarajevskim hotelima!
Zasto se kamerama ili samo mikrofonima (ili oboje )ne pokriju odredjene prostorije svako ostecenje naplacivati, pa nece.Krivicno goniti ,dok ne plati ne izdavati vozacku, pasos i slicno.Kad dodje stoka seljacka da plati ukljuciti i zatezne kamate.Rahatluk. PS Oni koji se protive kamerama na bazenima zbog privatnosti nek primjene presvlacenje ogrnuti peskirom.Ja npr tusiram se u kupacim i kad dolazim i kad odlazim.Nisam nikad go sem mozda nekih max. 10 sek.
Jos jedan ovakav bazaen mora imati sarajevo tako da bi bembasa bila najpodobnija lokacija jer iz starog grada omladina zasluzuje ovakav bazen da vjezbaju plivanje gdje je onaj gazap radonjcic kad spominje omladinu u prazno
mozda za tebe nije ,za mene bgm jes'
Vrijeme je da i Sarajevo ima bazen. Mi smo jako nekulturan narod, nije za nas nista osim rovova,zemunica i transeja
pa ne zali se uvijek ..sve zavisi od ponude ..hahahhahah
ti mora da si il zensko il peder...vi se uvijek zalite da fali par cenata
Sto bi rekli u narodu "evo sve me trka stala"
Kakvi ovdje dobri likovi dolaze !! Ima jedan crni trener ,on mi je moralna podrska, kad ga vidim sunce mi odma' ugrije, joj kako je taj lik dobar ,a ni oostali nisu losi.Tako da meni nije ni hladno!
cuj olimpijski zar mu nefali par cenata !
@sarajlija: najjace mi je kad neko ko sjedi iza jednog racunara govori o "borbi za opstanak":-))) Nema se za hljeba a ima za cigarete i kompjutor:-) Stoko neradnicka.
Bolje otići po ovoj zimi na ,,Bazene'' pa šta popiti, nego jaja prehladiti u toj hladnoj vodi. Zar Toplane nisu iskljućile grijanje zbog duga?
jbt.zivot raja se bori za goli egzistencijalni opstanak kakava bazen
Ivane, muslimani su se kupali stoljecima prije, dok se jedan francuski kralj, tacnije LUJ 14, nije okupao nikad u zivotu. Dolaskom Arapa u Spaniju, i Evropa je dobila kupiatila. Zatu, usa!