Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet đikani divljaju!
Ocekivano, kako nisu ovo mogli predvidjeti i napravit neke sigurnosne zone ili kako se vec to radi, ovi ukrajinci levati ko i mi haman
Ovo ona naša djeca što su po školama javljala.
Ne znam što su i organizovali da jedna tako važna utakmica kao što je finalna bude odigrana u jednoj državi u kojoj je zamrznut nedavni ratni konflikt i u kojoj sigurnosna situacija nije na najvećem mogućem nivou, ali šta drugo očekivati od UEFE i FIFE koji već godinama blate fudbal, u sve se nažalost politika uplela pa i u sport.Stvarno sramotno da ljudi moraju strahovati za svoju i sigurnost svojih bližnjih i ne mogu da se opuste uz porodicu na stadionu uz ovu utakmicu.
Zato su i dobili i Eurosong i finale LP. Bas zato da ih privuku Evropi i odmaknu od Rusa. To je politika Evrope odavno.
nekome je dosadno..
Budale daju organizaciju SP drzavi u kojoj je ratno stanje😵
Mora da su djikani dojavili😂