Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski bajrak nek se vije, to je slavlje nase Srbije, dajte loze dajte rakije, da nahranimo i baliye.
hahaha srBski jadovi. kad treba igrat za svoju državu ko phicke su. takvi su bili i u ratu. samo su jaki na riječima. većih mlohavaca i jadova od onih njihovih rukometaša ne vidjeh davno. u jednu ruku je i dobro što su se plasirali na OI da vidimo sav njihov jad! MLOHONJE!
koji ono pisac im rece kad su htjeli izbaciti turcizme kaze ljudi sta vam je pa nebi jezika imali ostalo bi nam par rijeci
ko.pile djokovic kazu bajraktar (ije li turska rijec bajrak) u jezcima juznih slavena kaze se zastava izgleda srbi koriste jezik svojih oceva bajraktar tj nosac zastava na turskom govori bre turski (inace i rijec be turska) da te ceo svet razume XD
Komšije imaju mnogo predstavnika (Srb 118, Hrv 106, CG 33) al velika većina su iz ekipnih sportova tako da i ne mogu osvojiti neki velik broj medalja, dok Slovenci imaju 69 učesnika al gotovo svi nastupaju pojedinačno i samim tim u prednosti su nad našim komšijama. A BiH je posebna priča.
Sta bi da vas mlitavi predstavlja...