Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste prenijeli clanak...odoh sad na sun-ovu stranicu da vidim za svaku prevaru o cemu je rijec...kad vec vi niste u stanju prepisati kako treba
ahahahhhaha a jest sigurno :D hvala
vjerovatno ovo http://www.youtube.com/watch?v=UgfRCa71Kmw
zanima me bash sta je rivaldo radio :D
ta prevara sa golmanom koji je micao stative,smanjio je go i do pola metra,a znamo da nekad i jedan centimetar puno znaci,a kmalo pola metra!
jasta je...mrtav hladan......evo postavio ti je link.....lud frajer skroz a gdje je najsladja prevara mehe kodre za penal protiv danske na kosevu.......sa centra u sesnesterac hahahah
evo golmana-genijalca http://www.youtube.com/watch?v=PlhU-Ivj1u0
Golman micao stative da bi smanjio gol?! E to bih volio vidjeti. Dal\' ga smanjil\', baš me interesuje. I za koliko? Kako se stative ne srušiše? Jesu li ga vidjeli kao smanjuje go? Genije.
Na spisku je i Bilic, hrvatski selektor :D :D :D