Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim mangupe a Denis to uistinu jeste :)
Idi majke ti bildaj moždane ćelije!
Je li ovo onaj što je dobio glavnu cestu na korištenje?
Joj kloca, britanska zastava mu mobitelu!
Koliki su narcisi ovi ljudi. I oni bilderi koji se samo gledaju gde mogu da vide svoj lik u nekom ogledalu...
Kome vi dajete medijsku paznju, niste normalni !? Covjeku koji u centru grada, u 4 objekta gdje su obrcu dnevno hiljade KM, ne izdaje fiskalne racune ! Desetine konobara radi na crno ! Gdje inspekcija ne smije ni pogled baciti na njegove objekte ! Otvori se zemljo da svi propadnemo zajedno sa klixom!
Samo se raspitajte koliko nekretnina posjeduje doticni u krugu od 200m od Cheersa. Ovo nema veze sa ljubomorom. Ali ima sa svima nama koji otplacujemo kredite do kraja zivota za razliku od slicnih likova koji stanove zarade za 7 dana i to bez i jedne KM placenih poreza drzavi. Znam da ce mi KLIX obrisati komentar ali i oni sudjeluju u tome jer ocito im se placaju ovakvi clanci.
Ako ništa , Denis Stojnić je gospodin u odnosu na Tomu Spahovića.
"Želim nokautirati Diona Staringa i osvojiti šampionski pojas" but first let me take a selfie... Svaki balvan se danas naziva MMA borcem, i ovaj će uskoro poljubiti patos od prvog ozbiljnijeg borca.
Sretno junače P.S sjajan odabir fotogravije, sjajan...
Opis mu slike : maweni swatkish :**