|

Denis Stojnić se priprema za meč u Cirihu, u njegovom timu i Edin Zrno

Denis Stojnić se priprema za meč u Cirihu, u njegovom timu i Edin Zrno
48
Piše: E. B.
26.4.2016. u 17:17
33
komentara
48

dijeljenja
Denis Stojnić se priprema za meč u Cirihu, u njegovom timu i Edin Zrno Denis Stojnić
Edin Zrno, jedan od naših najboljih trenera u MMA, pomogao je Denisu Stojniću u pripremama za njegov naredni meč 28. maja u Cirihu, gdje će se za titulu prvaka HIT FC boriti protiv Christiana M'Pumbua, inicijalnog prvaka Bellatora u poluteškoj kategoriji.
"Drago mi je što je Zrno u mom timu. On je uspio na pravi način iskontrolisati moju ručnu i nožnu tehniku, a radili smo i dosta u parteru. Zrno je pozitivno iznenađen kako sa svojih 120 kilograma imam odličnu brzinu i eksplozivnost. Sa Edinom ću raditi sve vrijeme njegovog boravka u Sarajevu i on bi mi trebao također biti u ringu u Cirihu.

U timu sa kojim naporno treniram su i moj otac Zdravko koji je zadužen za moju fizičku spremu, brat Dado kao sparing partner i Rifat Kadić, trener boksa koji je sa mnom od početka karijere", rekao je naš najbolji MMA borac Denis Stojnić, koji je zahvalan na velikoj podršci Senadu Hadžifejzoviću.

Podsjetimo, neugodni M'Pumbu (19-7-1) ima sedam odrađenih borbi u Bellatoru, po mnogima drugoj najjačoj MMA promociji svijeta i sigurno je da naš uspješni sportista u Švicarskoj neće imati nimalo lak zadatak.
Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...