Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci borac u Evropi, a medju 10 najboljih u cijelom svijetu, tesko ce Balkan ikada imati ovakvog borca, uzivaj u zasluzenoj penziji LEGENDARNI CRO COP !!!
"Najveći borac u Evropi"? Sine dragi i Rusija pripada Evropi, a broj 1. svih vremena ti je Fedor Emelianenko, inače rus, raspitaj se malo!!!
@voda900 Sine dragi to je moje subjektivno misljenje, ako znas sta je to naravno!!! za mene je Cro Cop najbolji, nekome je Fedor, svako ima pravo na svoje misljenje, i jos ovo da ti kazem Mirko nikad nije birao protivnike poput Fedora kojeg je uzgred Maldonado u zadnjem mecu izuo iz cipela i pokraden je, Pozdrav !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
da se vrati za koju godinu opet bi ih sve prebio..
Holandija pripada Europi. Semi Silt, Overem, Bonjasky...Mirko je bio boxer srece nekad je ima a nekad ne.
KRALJ BIO I OSTAO RESPEKT VELIKI ĆOVJEĆE
CroCop prebio Chuck Norrisa
Koji put se ovaj oprasta...ima li neko da jos uvijek broji?
Jednom riječju Gospodin
Mirko Filipovic je terminator skidam mu kapu do poda 💪💪💪
Covjek, veliki sportista, veliki medju najvecima zavrsava blistavu karijeru i cemu suvisni komentari. Samo cestitke i da te prati zdravlje i sreca u daljnem zlvotu.
vozdra, Drogo!
@vinkomir4 škutore krepani jesi li deminirao Splitsku bojišnicu ili samo prdiš po klixu iz svoje jazbine.
@vinkomir podoji ga balijama škutore krepani.
Da se on u k1 borio sa nasim Salkom Zildzicem bio bi nogama izgazan .
Ajd ne seri Mirko je za klasu bolji od Salke...
hahahahah velicanstvena karijera? Njemu je 2012 namjestena pobjeda u Zagrebu na grand prixu to je i malo dijete znalo. Hahahaha prepao se lik Harija i ko fol nekog drugog slabica mu dali. Fujjj
Sta ih je Mirko na traumatologiju poslao, ali nije da nije dobio i on batina. Zna on to najbolje.Kako god, dobar si bio, sad odmaraj.
dobar borac i svaka čast za uspjeh, ali ovi naši škutori sa komentarima na klixu sve zapoganiše.
dobro je degenećio šteta to odlazi