Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je voljeti zene,ali kulture nikad na odmet ili viska,jednostavnim rijecnikom: sportisti se negleda u guzove!
a koji je ovo berbic ???
Znate onaj osjećaj, kada ispred vas (misli se na mušku populaciju) pedala gospođica, s privlačnom pozadinom? Podrška razvoju biciklizma!
onaj osjećaj kad nećeš da je prestigneš
@shiljak E upravo taj, a njen sic nestaje i nestaje..
Samo bi molio ako je moguce da ne zaustavite saobracaj u ove dvije ulice koje imamo u gradu. I tako je saobracaj u Sarajevu u k.u.r.c.u.. Zato to ne organizujete na Igmanu ili nekom drugom gradu sa vise od dvije ulice...
@sarajevoopc Kolega, informacija iz prve ruke, "Tour de France" će doznačiti nepovratna sredstva u višemilionskom iznosu na ime afirmacije i promocije biciklizma u BiH, vidjet ćemo, a vjerovatnije da nećemo, šta će se desiti s tim novcem i kako će biti utrošen. Što se tiče utrke "Sarajevo Grand Prix", ista će se održati na trasi u dužini od cca 140 km, odnosno na dijelu planine Igman/Bjelašnica, s polaskog iz Grada Sarajeva.
@Turcin 10 bicikala za trku 500.000 eura 2 satna obustava saobracaja 1.500.000 eura 1000 besplatnih boca vode za ucesnike 2.000.000 eura biti na mjestu raspodjele bespovratnih sredstava "NEPROCJENJIVO"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)