Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudo nema hane hadžiavdagić ili emine ganić.
Nemaju vremena jer sad su tv voditeljice... kravice
one plesu balet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inace kod nas je ova igra zastupljena stoljecima. Kazu da je svojevremeno i sulejman veliki dolazio na vratnicke golf turnire. Kazu znao je osinuti lopticu da frcne do begove dzamije. Ah taj sulejman. I Tiger W. bi mu pozavidio. Sad mi je jasno zastto imamo Sport Club Golf u ponudi kablovskih operatera. Zbog ovakvih kojima je to "bas onako kuuuul".
Golf tereni su nađeni i u ostacima Butmirske kulture (cirka 6K godina prije Kriste).
I dedo im je igrao golf…
MILF rupa 9
smijesno
Sl. 10 - Jesu l' ove na Klix-u?
Čudi me da nema prve dame 😂😂😂😂😂😂😂 I dedo joj je igrao golf😂😂😂😂😂😂😂😂
@gdjica_zlica Jeste... Bas tako 😂😂 I ona cuvena dedica se vozio sa dvije kocije... U jednoj on, a u drugoj stap i sesir... 😂😂😂 Dis' Zlico 😘
Kako je krenulo svaki dan ce se nesto obiljezavati ccc.
Ja nisam skonto koja je razlika izmedžu ženskog i muškog golfa i što nebi mogli igrat žene protiv muških i muški protivu ženskih igraća.
svaka ko ofucana baba. Zar nema ništa mlađe na golfu?
pedofili druga vrata desno
Jesu im nane igrale golf :)
sve lovatorke nema ni seke
zar i ovo ima zenski dan
Hvala Rasi na ovom terenu...
hahahaha koje su ovo polovnjace, gdje je ba ovo... bas sam se dobro nasmijo citajuci ovaj clanak a s druge strane zalosno u vakvoj sirotinjskoj drzavi ovakav bolesni hedonizam...a jedna od ovih puscenica mi lici na obu sto je nekad vodila bingo kao neka rezimska pjevacica glumica sta li. I nju vrijeme zgazilo hehehehe sl 10 ovo su neke koke utegle pravo
Golf igraju bogati a ove "mlade" su došle da se reklamiraju i usput fasuju od kakvog starkelje.
Kod nas se samo fura golf 2
Ja od ovoga golfa mogu samo vozat onaj autic.