Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je WTF taekwondo. Ja toplo preporucujem svima koji zele da treniraju, da se upisu u neki ITF taekwondo klub jer je to izvorni taekwondo koji stvarno vrijedi. U Sarajevu postoje, TKD klub Taekyon, Tornado i Korea od ovih za koje ja znam.
Nije to ljubomora, vi unistavate pravi Taekwondo sa ovim komercijalnim shitom. izmislili ste neki vas stil, nove forme koje su smijesne. ITF taekwondo je jedini pravi stil u taekwondo-u.
samo naprijed
ima svakakvih kontakata
De djete ne truni vise ziv bio! Svoj kompleks manje vrijednosti prebaci na neku drugu vijest, a ovu ostavi na miru! Iz postovanja prema tvome treneru i njegovim kolegama ne zelim se raspravljati s tobom niti vise komentarisati tvoja tinejdzerska lupetanja!
Pa da zato sto ste od ITF-a napravili WTF koji je komercijalne prirode i koji je iskljucivo namijenjen donosenju zarade bas na tom Olimpijskom komitetu i olimpijskim igrama. Zasto nije ITF na Olimpijskim igrama, ili WinChun KungFu? Ne to ste vi izmislili, jer danas je profit bitan. jadno
A sta da ti kazem, MOK inace voli neke nove stilove i neke smijesne forme pa cak ni manje ni vise nego iz 200 drzava, samo nekoliko manje nego sto ih je u clanstvu Medjunarodnog Olimpijskog Komiteta :)
Bravo za trud!!!
Ljubomora, ljubomora
WTF tekwondo je cisto sranje, udaraju se nogama kao mala djeca a ruke im ne sluze nicemu..
Kontakt: 033 452 994 061 273 069 061 273 950
jel ovo kod onog rvi koji se penjenje na tudje krovove sa nacalnikom damcetom,izdo svoje vile da ubira pare
Dje se upisuje i posto je clanarina?!?
hjoj , može li još koja jeftina reklama sax?Adje dobro , ona sa push-up je bila gora.
imal kontakt kakav?