Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta naša susjedna zemlja, dovoljno je vidjeti taj nacisticki transparent. Strašno, 30 godina prošlo, a kao da je 1991. godina.
Pa šta bi čovjek imao lijepo reći o vama, eto vam transparenti govore* , govori skandiranje Srebrenici i Ratku Mladiću. E bratijo pogana, pa rekao bi nešto lijepo o vama, da je postojalo BILO ŠTA!
Vrati se gdje te vole 🇲🇪
Uvijek Oaza, nikad Prolom voda... Uvijek Tops, nikad Jaffa...
Zadojeni mrznjom. Tako ih uce od vrtica. "Nebeski Narod".
Divlje pleme Serva. Ovaj idiot i nije bolje zaslužio. Odbio je igrat za Hrvatsku i igrao je za tzv.Jugoslaviju/Kurcoslaviju u vrijeme agresije Srbije na Bih i Hrvatsku. Ovo mu je hvala. Tako mu i treba. Izdajice ne voli niko.
nevjerovatno je na kojem su stupnju razvoja, svijesti i nacionalne homogenizacije Srbi. Slicni su i Hrvati. Oni kroz sto sita prosijavaju neciju licnost sa aspekta nacionalne pripadnosti i u svakome ko misli drugacije vide neprijatelja "srba". i to im je prosto najvaznije. pravi kompleksaski ciganski sindrom...bitna im je samo njihova nacija i svoj odnos prema drugima odredjuju spram toga.
Ne postoje zadojeniji od ovih.
To je ta Vučićeva Srbija
Jednostavno bolesna nacija.
fasisti..bijednici .. ološ ..itd itd ..
objasnice njemu Covic da oni nisu mislili bas tako
Srbija je definitivno fasisticka zemlja
U Srbiji je 2021.g. umrlo 136 000 ljudi, tj tacno 2% ukupnog broja stanovnika (jedna pedesetina), tako da se najveci balkanski problem rjesava sam od sebe.
Još da vrate Kosovo pa da im Albanci kreiraju demografsku sliku. :)
Delije - turska riječ. Crvena Zvezda - simbol otpora od četa i nacista. I onda 60 godina kasnije za CZ navijaju isključivo čete. Ne kontam.
Nema veće stoke od ovih takozvanih navijača dva najveća Srbijanska kluba. Sve go primitivac, čast normalnijoj manjini
Smrdistanci su bolesna sekta.