Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će predsjednik biti danas na meču utakmice reprezentacije države kojom predsjedava... Pitanje je sad...
ovo je europsko prvenstvo na koje BiH ne može doći! Možda bi bio da nisu navijači iz Zenice u Vitezu kad su bile kvalifikacije donijeli zastave tzv.Armije BiH! Zašo onda da bude sa tim navijačima?
više voli tuđu kuću nego svoju...jebeš budalu
Covic, stari ljubitelj rukometa
1. Hrvati pedokatolici imaju trečćinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH; 2. Hrvati pedokatolici na teritoriji BiH na kojoj su većina su stvorili najpedokatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu; 3. Da je hrvata pedokatolika 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut i bila bi im srušena sve i jedna džamija; 4. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Jači slabije tlači.hrvati su napredna nacija , a ne kao poturice koji misle da će taslačenjem stvoriti bolji život u 19%. Samo sebi prave još više sirotinje!!
@vrhbosna Kako 19% tlačim ti hrvatsko dijete kad imam više od pola Mostara?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Političari, van iz stadiona i sa navijačkih klupa!!! Dovoljno ste usrali sve ostale aspekte života građana, ostavite im barem igre!
I onda zahtjevaju nes u BiH a konstantno porucuju da je ne jebu ni 5 %. Ocel bit sutra u Mejdanu ?
vidjela ovca da se konji potkivaju, pa i ona požurila
Sastale se Ujke.
Pokušao je promaći BH šal, ali nije bilo kupiti ispred ulaza.
covic, dijaspora, gradjanin eu... u propaloj drzav.i sta vise reci koju posluku porat?
u prevodu bolje bit glavni na selu nego zadnji u gradu
....i ne samo on nego svi!
a otišao o trošku Države BiH i njenih građana ali svih nacija i konfesija... A što je najtužnije, 80% hrvata ako ne i više, ne vidi ništa sporno u ovome...
hrvati u hrvatsku!!!
i mirna bosna
Poturice u Anadoliju gdje im je i mjesto
To ti je bosanski Hrvat, nema nikakve veze sem pripadnosti katolickoj vjeri ali to je sasvim dovoljno. Hoce da bude izglasan u bosni a ne osjeca je ko svoju domovinu, zato nek se ne pitaju sto ih je sve manje i sto ih se nista ne pita u politici, drzavi i ostalim stvarima. Nama ne trebaju zastitnici interesa zagreba nego bosne.
@123a456s789 glupane nasa zastava je ona sa ljiljanima, od kotromanica a ti sto masu turskim zastava su izdajnici
@adismujcic Kakve vi veze imate sa Kotromanicima. Pljunuli ste Bosnu i sve mrtve koji su se borili protiv okupatora i islama. Danas od toliko stvari jedino ljiljane prisvojiste, a sto je cirkus heraldicki ljiljani su upravo hriscanski simbol. Potraga za novim identitetom vam je ravno Grimovim bajkama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I onda se čudi kad Željko Komšić pobijedi na izborima za člana predsjedništva BiH. :D
Kolinda je kraljica, Bandić,Čovići Plenković su smeće.