Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me da li su turisti morali placati da vide ove skokove ili su morali iskljuciti kamere? Takovo ponasanje imaju domaci skakci sa staroga mosta koji se ponasaju kao da su vlasnici staroga mosta!Domaci skakci mislim da nisu imali hrabrosti ni da stanu na platformu.
Pa skoci ti hrabri...u hr bi naplatili i prelaz preko mosta. Ako turisti nisu u stanju iskupiti pishanih 20€ onda neznam. Od svega pravite dramu u pm
Za malo manje od 500 godina koliko most stoji, nas bosanski vrhunac u skokovima je “mostarska lasta” . Ovo ljudi dođu odnekud, malehan im most-platforme dižu i 600 salta urade, to je meni fascinantbo
i meni je fascinatnonobno
Jbte sve komentari nidje veze s vezom osim ovog Marlbora. Ljeto bilo top u BiH. Umjesto da radimo na tome da ovako bude u sto vise gradova u BiH ja citam o tome ciji je most i ko ga je napravio. Vazda se lijepa tema mora upropastiti.
Bozo je osvojio prvo mjesto,
Bilo je lijepo pratiti Sff, bilo je lijepo pratiti skokove sa starog i sada ovaj RB Cliff. Tu je i Lana i uspjesi Zrinjskog. Ljeto za 10. Ima jos u septembru Ajb Doc na kojem sam redovan i onda dolazi mrtva zima. Bilo je lijepo dok je trajalo. Nadam se iduce godine da ce biti jos bolje. Ima u Bosni sadrzaja ko kaze da nema.
@moherc Mojne se praviti Englez ako to nisi. Dobro se zna na sta sam mislio. Nisi valjda kao pojedini da izvlacis rijeci iz konteksta.
@moherc ne serendaj zna se sta je covjek napisao, nije Mostar u drugoj drzavi jbte.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)