Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipični bošnjo , konta sve u mišićima
Svidja mi se ovo sto im mogu dosudit drustveno koristan rad. Tako se izgradjuje drzava. Kad bi se to moglo za nevezanje pojasa, prekomjerne brzine. To bi bilo top, jer je gore za ljude gore od placanja kazni, mada bi ja i jedno i drugo dosudio. Svako bi se drzo propisa a i ako ne bi opet bi privredjivo.
Sve nekako naupako
Jos samo da se uclani u nelu stranku
Pa normalno kad je sve osmiljeno, napad na autobus i sve je to ranije priprrmljeno kao i slucaj sa advokatima i tuziteljima postigli dogovor unaprijed znalo se da dat lovu i izbjec zatvor, UFC postaje WWE a MkGregor je zastitna figura tog sporta, njima trebaju borci koji ce se svadjati mjesecima uoci borbe a ne kao Gustafaon i Miocic koji su vrh borci al im trash talk nula
Cuj iscenirano, Kiesa mogao bez oka ostati
Seljacina