Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prošlo jer vrijeme DDR i SSSR kad se trenirali pod zaštitom policije i vojske. danas se manje vise sve zna, rezultati nastaju dobrom selekcijom sportaša, treneri koji se edukuju i državi koja prati sve to.
Sport je nadgradnja, a mi nemamo ni temelje.
Šta vi glupani znate ko je Dragan Dzajic. A ti, šatro Sportikus, liječi komplekse steroida negdje drugo. Nije ovo za tebe.
Kreten Baho,pardon,zasluzni kreten Baho i nostalgija,da ne velim jugonostalgija,koga zanimaju takve gluposti.
Ne radi se ni o kakvoj Jugonostalgiji. Radi se samo o tome da se znanje i uspjeh u radu pretpostave neznanju i neuspjehu na koji smo se navikli.
Napravite simpozij "Korištenje anabolnih steroida u sportu i metode korištenja istih" , kotizacija neka bude 50KM i organizatoru je zagarantovana jedna solidna godišnja plata. Garantujem bar 200 prijavljeni sarajevski bodydilberskih kompleksaša u dobi do 30 godina. Eto sadržaja za omladinu , možda vas i država pogura :)
Kako je samo pun sebe ovaj Baho.
Imati samopouzdanja za neke koji ga nemaju znaci "biti pun sebe".
Dobro ba Baho, sta se ljutis.
Čuj popularni Baho. . Ko je uopste dopustio ovim degenima da prave ove manifestacije. . Ko je Baho i osnovu cegaon pravi ove gluposti...
Ko si ti?
Jadna li nam je ova drzava kad su ovi hoštapleri glavne face. .
Drzava je jadna, ali je od nje jos jadniji narod koji 25 godina bira iste one koji takvu drzavu prave. Kontas?
Bahin pokusaj da znanje i uspjeh pretpostavi neznanju i neuspjehu moze biti samo nesto pozitivno. Vecina, a pogotovo mladih, danas o tome pojma nemaju. To je za jedno drustvo TRAGICNO.