Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo olimpijadu bez Jelene Issinbajewe.
...brate, sve na nas ruse...nije to moglo tako dok je džugašvili bio živ...
Šta je tek (dok je postojala) radila Istočna Njemačka, majko moja. Oni su imali cijelu hemijsku industriju samo za sportaše, a naročito su im sportašice bile spremne, kad se nadrogiraju, nisu imale konkurencije. Sav današnji vrhunski sport je prljav, jer je postao preveliki biznis da bi se mogao prepustiti trenutnoj inspiraciji sportaša. Možda bi bilo poštenije dozvoliti svima da koriste doping, bilo bi poštenjije. Ovako, nakon 20 godina saznamo da je neko bio pod uticajem.
Pa eto idi ti, budi sportista i uspij.
@AfroditinaBeba Išao bih, ali nemam para za hemiju. Ne znam da li se znaš za bivše sprintere Johnsona (Kanada) i Lewisa (USA). Oni su 80-tih rasturali na 100 m. Na olimpijadi 1988. Johnson je pobijedio, ali ubrzo mu je oduzeta medalja zbog dopinga. Lewis je dobio zlato, da bi prije par godina bilo otkriveno da je i on bio pod dopingom. Poznat je slučaj bicikliste Armstronga. Čovjek je sedam puta osvojio Tour de France i otkriven je doping. Ne samo njemu, skoro cijela ekipa je bila haj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ZIVIO CAS I TREBA IH NAREDNIH 20 GODINA IZBACITI , RUSI UNISTISE SPORT
Ma ameri se boje znaju da rusi rusi uvijek bolji bili u svemu, ameri jedino u holividskim lazima i na filmu 😂😂😂😂
HAHAHHA EHHHH SZO SE AMERI rusina PLASE KO LEPTIRA HAHA
Eto sta ti je politika,usla cak i u sport,strašno
pravoslavni atletičari na aparatima...
Ajde bolan ti ne rugaj se drugima pogledaj u svoje dvoriste bar se ljudi trude i takmice dok mi gradimo dzamije 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@padobranska43 Uglavnom bitno je da ce jedna obrezana Čundara iz Kaknja barem na 800 metara biti ispred bilo koga ko se krsti sa tri prsta kako stvari stoje :))))
Djikani na guslama.......
..neka idu pijukati snijeg na Sibiru😂😂😂😂😂😂i to je sport..
roliga prava ! hahahahah hahah