Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo ti sebe sto kažeš da je CASILLAS supak ON JE NAJBOLJI a BUFFON I KAHN SU SE USMRDILI
kad su srugi znali igrati
ma juve je najbolji!kakvi drugi seljacki timovi
ma juve je zakon kakvvi drugi seljacki timovi
U potpunosti sam zadovoljna što je Casillas na drugom mjestu! I ispred Kahna. Tko nije siguran u takav poredak nek si pogleda snimku jučerašnje utakmice (B. Munchen-R.Madrid) i vidjet će tko je bio heroj!
A sta je sa Dedicem na kojem je on mjestu ako tako nesto,mislim mjesto za njega, postoji. Svedba.
Ma 11. je Dino Kapidžić jeste čuli za njega????????????????????????????Brani za Boavistu.-Ima 11 bodova
ta ti ima nesto SA....ne stvarno raja....odakle bartez....pa zar je on branio prosle godiune....pa nravno da nije primio golove kad nije ni branio...hmmm.....think about it
ljudi, casillas ima 22 godine! a brani za najjaci klub na svijetu vec evo, treca sezona... vidjet cemo 24-og februara koliko je bolji od kahna, matori odma spada sa liste! hahaha bayern je naj-luzerski tim, sa svim svojim navijacima! REAL MADRID RULZ!
Otkud Barthez na ovoj listi, hahahahahahaha... Smijesni su oca mi, cuj Barthez aaahahahaha...
Nije vise stvar ko je bolji nego u kakvom klubu brani. Khan-dzija je na ovoj listi najbolji. Da Guso i Piplica brane u nekom jacem/poznatijem klubu bili bi na ovoj listi ako ne i bolji od ovih. BiH je uvijek imala dobre golmane samo ovi supci sa zapada to neznaju.
JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!! JUVE !!!
tomo stvarno si car!!!
A mene ste zaboravili seljaci....pa kako to....joooj bolji sam 100 puta od Buffona....znaci 18.600 dodova za mene....
ma pricajte sta god hocete ali meni je bolji toldo od Casillasa