Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hah ono probudi se i kaze gdje su mi skije hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....
Haha, jesi bolesnik, haha.
budi se Šumi,čekamo te...
Idemo Schumi ponesi sanke nemoj vise na skije lose su po tvoje zdravlje. Hajde zar jos nisi ustao pa istopi se snijeg a i snijegovic nas zove na caj hahaha...
Mrš u školu!!!
Ustani budi se snijeg topi se hahahahah....
Eto sad je on najbolji, najjaci. Svi ga zale. Isto i sa Tosetom. Kad covjek pogide postade najbolji pjevac. :D
hajde budi realan pa reci ko je schumaheru premac u svijetu formule 1 i tose je bio pjevac strasnog glasa i besprijekorne karijere (bez skandala, humanitarac)
Ne kazem da on nije bio najboljih svih vremena sigurno. Al odjednom ga svi zavoljese i previse. A sto se tice Toseta jest bio dobar, al daleko je od najboljeg.
Odnesite ga u hotel nacional u sarajevo! Ima da ga hodže probude za par sekundi...
E stvarno su mi više dok.určili sa ovim Šumaherom. Toliko bolesne dijece, sa toliko težim bolestima, siromašni i bez ikakve šanse praktično da ozdrave-nigdje ih. Što malo ne odete na Pedijatriju u Sarajevu ili nekom drugom gradu pa ne napišete nešto o našoj dijeci, uslovima, kako napreduje koje i kome treba pomoć? Šumaher ima para, on će se izvući hvala Bogu sa i najmanjom šansom, dajte nešto što je naše i što treba da nas zanima!!
slazem se 100%
Bio je Schumaher u Sarajevu i to je vrlo malo osoba za to znalo. Dosao pomoci djeci Sarajeva. Nije se zbog toga reklamirao. Hvala mu. Brz oporavak za njemackog giganta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)