Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko plaća ovaj cirkus??kk bosna pred bankrotom i nestankom, a budale se nasle hokej gurati
Vidim dosta negativnih komentara od balavaca koji se nisu ni rodili kad se u zetri igrao hokej i gdje je dolazilo po 7-8 hiljada gledalaca. Brian Joket je tada bio jedan od najboljih hokejasa u YU ligi i skoro na svakoj utakmici se pomarisao sa nekim iz suprotnog tima sto smo tada mi ( HZ) pozdravljali. I molio bi ove balavce da se suzdrze komentara kad pojma nemaju o zivotu, nek navijaju za luku modrica i vatrene jebali im oni mame.
bravo...
Bili su tada još dvojca kanadana,jedan cini mi se Howard ( cetvortku nosio),čovjek odigra cijelu utakmicu. Igrao je i naš neki Šišić (15-tak sekundi po mecu)
SARAJEVO JE METROPOLA!!!!!!
Znam gdje se igrao ragbi sad je tu nikla zgrada. Gdje se igra hokej..
gdje se Ragbi igrao? Baš me zanima? :)
I ja bih da vidim taj gol iz zadnje minute protiv Olimpije..:(
moj Briane, kod nas ti se hokej igra sa rolama jer nema vode za leda
a mi imamo ovo???