Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki drugi karatista kojeg sretnem prestavi se da je prvak drzave. Ima i onih koji idu dalje pa kazu da su prvaci Europe ili Svijeta. U cemu je fazon?
mislim zbog toga sto imas vise kategorija, plus imas pojedinacno, ekipno, borbe, kate i ne znam sta vec. Plus, mnogi odustanu i tako ostaju da treniraju samo ti "prvaci"
Sve je ovo talašika..ujedinite vec jednom karate u BiH ..Imamo jedan mali milion xx saveza ne zna se ni koji je regularan..a svi se takmiče...
Ko se sjeca filma " Kara te celicni mladic"?