Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto nisi rasturio furya onda ako tako pricas i mislis???
@niko_nikic_niko jer fury nije ruiz
Deba je njega nakautirao a ovaj kao pyzda bježao po ringu da dobije na bodove. Sve u svemu možda imaš te titule ponovo ali činjnica je da te Deba nakautirao a ti njega na umaranje dobio, sve govori.
Frajer ga je pobijedio sa 1 rukom :-):-)
Trenutno jedini pravi Champ ali Joshua i on se pametno izbjegavaju taktikom car u svome selu doduse Joshua u 4 sela...
Sta on prica, nek pogleda svoju zadnju borbu protiv Ortiza i sve ce mu biti jasno.
Joshua je totalno tanak za jake udarce. Ima staklenu bradu.
O kako bi bilo lijepo pogledati meč: Wilder - Ruiz Da vidimo, da li bi Wilder mogao boksati ovako kako priča.
Ne znam mnogo o boksu ali mi je ovaj gringo zaista simpatican bokser. Ima hrabrost Tajsona, ide naprijed ali mu nesto fali. Sta, ne znam ali bih zaista volio da treneri naprave od njega sampiona ponovo jer lik to moze. Mislm da je do trenera.
Svi ste karine i sve to što pricate to niste vi . To je bio Mike Tyson i svi želite biti kao on , ali mu niste ni do koljena . Borite se za pare , a on se borio da ubije . Jedan je Mike ...
Nezan sta je nejasno. Zar je dovoljno da ga udari 40 puta direktom 4 puta kroseom i da pretci po ringu 12 kilometara. Jeli to dovoljno za svijetski sampiona nakon knock out-a prije pola godine. Smijesno
Joshua je podosadan bokser a deba je borac i fighter
Da li ce bit meca izmedju Wildera i Joshue ,to bi bio spektakl
Prva dva meca odlicna, druga dva njesra.
Prilično tačne opaske...