Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajuci highlights-e, skoro svaki borac sto mu je bio u ringu je imao neki strah, a ovaj ih je zavrsavao samo tako.
Ma dajte ljudi ozbiljnog borca nije dobio. Tek je trebalo da vidimo koliko je dobar.
Ma nemoj, hahahah. Onda ne gledas dovoljno UFC.
nas Dzevad Poturak nema sta nije izoperisao al nije odustao od borbe
Fahro mu je životna inspiracija haha
Ovaj se Cimaev prepo. Dana White rekao da se Cimaev nekim steroidom spuco i trebao je da odmara,jer taj Steroid je za oporavak tijela nakon Covid tretmana, a Cimaev odma poceo trenirat Sto se ne preporucuje i onda taj Steroid izaziva efekat teske depresije, zato je i napisao ono na instagramu. Sigurno vidio dobre trebe u Las Vegasu i zaljubio se. Nije gotovo dok vladar cecenije ne kaze.Pozvao ga je da dodje u Cecejiju da se rehabilizuje.
Jbt.kakva je ovo mašina od čoeka......al et....kad misliš da si naj kako te život prizemlji...nažalost
Moguce da nije to to, mlad je on jos 26 godina, vjerovatno u afektu objavio oprost, puno kesa on vrijedi da bi tek tako digli ruke od njega. A sto si tice skila, world class sigurno hrvac u welterweightu pored colbya I kamarua mozda I najbolji plus dobar stand up bilo bi zanimljivo gledati duele protiv top 5 boraca, a sport je previse nepredvidljiv da bi se bilo sta nagađalo.
Šta ovi kliksovi novinari prevode ? U stvari ne znaju prevesti "lingering lungs". Nigdje nije rečeno teška bolest.
Kukavica pogana
Kakav sugavac ovaj predsjednik UFC ljiga od covjeka,vako je i za kabiba govorio,vratit ce se on,kako da nece.
bio je atraktivan borac
Brz oporovak insallah 🤲
Steroidas. Mislio preko noci popularan postat i ode srce i tijelo...
kakva ba istorija,čeka te taksi u moskvi