Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mcgregor i ufc-u isto kao i Dzumuhur u tenisu hahahahaah
Lik nije dobio borbu godinama i sada je pokazao da doslovno ne zna da hoda, i neko treba da ga shvati ozbiljno? Zamisli da si glupan koji gleda ovo, ili još gore koji kupuje ulaznicu da gleda ovo uživo.
Ovaj McGregor ko kanta za napucavanje
I ti bi ga isprepucao? Zar ne Rambo?
Samo ne shvatam sto ne moze da prihvati poraz ko covjek, nego samo neki tras shit
Zabava za latentne homoseksualce.
Irska pickica drugacije i nezna , samo rezi i laje ,a u ringu dobije po labrnji . Ovaj ko da je iz srbije
Ovo kao neka spanska sapunica za musku populaciju. Pa ko gleda ovo smece.
Hajvan obicni
Smetlje!
Joj kakav šou, još malo pa wrestling
ovo postalo kao oni keceri
Niko nikad se nije uzdigao tako što je ponizio druge. Koji kreten!
Nisam vidio nikada vidio nekoga je nije ljubomorniji od McGregora
volim nego pare,neka je prebio kretena umišljenoga.
Nezaboravite legendu domaceg sporta https://youtu.be/n3KtCNxIso0
gdje je drustvena odgovornost klixa? sto objasvljujete ove bljuvotine
Ja ne znam sta se desava tamo ali ne mogu vjerovati da ovaj lik od 60 i kusur kg može nekoga prebiti, vidim on se k*rci ko horoz a stalno fasuje batine
@228, Da ti ja ne bih objašnjavao i govorio ti da kako nemaš šanse, preporučujem ti sljedeće prvi put kad vidiš kakvog papaka u saobraćaju a recimo kilaze je oko 100kg ti mu opsuj mater i provjeri svoji teoriju. Ja ti kažem da recimo u realnom životu i omjeru običnih ljudi to nebi prošlo.
Druže bio sam posmatrač tuče našeg BiH zlatnog međunarodnog prvaka u karateu ( ne bih ga imenovao ) i anonimusa iz lokala, tad sam shvatio da mooda i srce rješavaju svaki fajt.