Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno legendo
Napadali našu curu Aminu Kajtaz što je uzela hrvatsko državljanstvo pa nastupa za tu državu a sad se hvalimo da je i hrvat uzeo BiH državljanstvo i nastupa za našu državu. Pa pustite ljude...
Svaka cast sportisto ,da se ne uvijek trci tamo gdje je lakse,pokazao si !!!!
FADIL NOVALIC: Da, ujutro u 9 zovite Pehara, Čerkeza, Solaka i Jelku... Moramo hitno reagirati. Moramo mi preuzeti. Dati Solaku krila i izmijeniti Štab CZ.“, a Fadil Novalić odgovorio: „Ma dat ćemo mu ali otkud toliko mekušaca oko nas. Svi u nekim akcijskim filmovima, a Jelka mu zgrabila vlast, a zakon ovlastio njega. Da ja sad imam 20 miliona na Razvojnoj ja bi to frontalno podijelio po Federaciji i umirio sve. Ovo su beskičmenjaci..“
Ibrahimovic nije mogao nastupati za BiH jer nije platio a ti se nadas djabalame, oderace te ko Musu u kupusu.
budala prava skontace sta je sebi uradio samo.polako
dobro dosao Dinko,osjecaj se kao kod kuce!
Proci ces dobro😂
Da i ovo dozivim :) Sretno Dinko, i dobrodosao :)
Ovo je napravljeno samo zato da se Hrvatima i Srbima islamske vjere pojasni da vrhunski sportaš svaki dan mora imati u obroku krmetinu. Bez svinjetine nema vrhunskog sporta, pitajte Džeku.
Sretno i dobrodošao Dinko legendo.....
PA čovjek iz Dubrovnika ,Dubrovnik je stari Srpski grad,i dio BiH.Covjek se vrača svijim korjenima,iscurile ustaške pare,zabavili se dušmani o sebi.Da su bogdo neki htjeli pomoći slavnoj srpskoj vojsci da vrati granice Kralja Tvrtka Kotromanjića,Granica sa zapadom je uvijek bila rijeka cetina i tvrdjava Omiš,pa uz rijeku cetinu prema Livnu i dalje uz rijeku Unu do Save.Ali izdajnici tzv bošnjaci prodadoše zemlju Tvrtkovu kao što su i Tvrtka ubili i zaklali da se dodvore Turcima.Amen.
E moj Dinko. Lose su te savjetovali.
zajeb`o si se da ti odmah kazem...
Zasto dozvoljavate ovim ovakvim da nastupaju za BiH, zato sto nemogu nastupat za Hrvatsku. Ne trebaju nam takvi. Niti je rodjen u BiH niti ima ista sa BiH.
@ScepanMahleni ne može nastupati za hr a među najboljima na svijetu
Jeko on?