Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjetite se sarajeva,kada su sa brda zločinci ubijali sve a posebno su voljeli djecu da ubijaju,ali život je karma,vratit će se zločincima ono što su u BOSNI radili,i njihova djeca će isto doživjeti,i žene,starci,vratit će se i rusima ne zato što su krivi već zato što kao i srbi koji su šutjeli i gledali šta im njihovi zločinci komšijama rade,nisu se bunili protiv svojih zločinaca koje danas nazivaju erojima.
I ako stane rat sad, ko ce odgovarat za tolika ubistva, ko ce platit odstetu Ukrajini u milijardama dolara, ko ce porodice vratit na njihovo, Putin sigurno nece 🙃
Kako bolan možeš oka sklopiti , a znaš da si kriv za pogibiju mnogih porodica, djece… šta je tim ljudima u glavi?
Rusi nemaju casti kao ni Srbi..tuzno ali istinito
Velike nule kao ljudi. Nazalost.
Tuga...
Rat je zlo koje se ne moze opisati ,uvjek nastradaju neduzni
Rahmet im duši, a na članku prije rusofili kritikuju poteze Zelenskog navodeći da su nezakoniti i nedozvoljeni, a ovamo ginu ukrajinska djeca?