Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj bar je bolji od onog naseg smote poturka nikako da se povuce
@ademagamesic a sta ces i ti bi volio da gledas svijet drugim ocima
@malkolmx pa i tebe bi, al to je seljacko razmisljanje kod tebe ovdje govorimo o profesionalnom boksu a ne mahalskom udaranju
A jest mu karijera, biraju menadjeri protivnike i tako u krug. Isto curice samo se tapkaju. Nema boxa bez Taysona i Muhameda Alija !
Ein R zu viel☝🏽
Haj se ti udaraj 12 rundi razbijac sa klixa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo lajk ko se sjeca Zije Polje...
Čuj biraj protivnike, pa mogli ste mu ih i vi birati, frajer bi ih sve razvaljivao opet. Ko je god lajao puno, dobio je priliku i dobio bi po nosu. Nije on kriv što je bio druga dimenzija u odnosu na sve ostale. Respekt Klitchku, velikom šampionu i fino odgojenom i pristojnom insanu koji je pričao tamo gdje se jedino pika - u ringu.
Krajem 80-ih pa sve do sredine 90-ih bi bio vodonoša.Tvoj stil je usporio i napravio od boksa najdosadniji borilački sport.Tyson uputi udaraca u jednoj rundi ko ti u 12.Jedan od najvećih,daj ba...
Iskreno, i bolje mu je. Namlatila bi ga dzabe ona mrcina iz engleske
Cojk digo kesh ode sad u Ugostiteljstvo hehe
Daleko od tog da je legenda ovog sporta ali je unistio car ovog sporta. Sto od biranja protivnika pa do atraktivni borbi gdje se takticki borio i sveo boks na to sto je danas. Nadam se da ce Joshua vratit malo ludjackog mentaliteta.
Hahahaha znaci u 80% komentara se pljuje Klicko yebo majku pa valja li nama iko i bilo cemu, bas smo pogan narod
Ipak je on ostavio neizbrisiv trag u profesionalnom boksu
A sta je sa revansom protiv Joshue ?
Ubio Joshua i volju za revanšom :)
ovi kličkovci su uništili boks. njemačka verzija, iskoristi dužinu ruku i korak dva naprijed ajnc, cvaj, dva direkrta, pa curik ajnc, cvaj.... nigdje borbe. ma marš u pm.
Kazu da prelazi sad u taksiste .
Pametna odluka. Sjajna karijera uz dostojanstveno ponosanje, na ringu i van istog.
Bravo Joshua! Ne znam kad mi je sta draze bilo kao i ovo sad sto citam. Napokon dosadni cica da skonta da je imao srece sto nije bio u eri pravih boxera...
@PanSlavic Joshua ga od pocetka lupao, klicko ga pogodio jednom i onda ga svi otpisali. Valjda ste svi zaboravili sta je pravi box...
Dobro je pa čitam bild.de. Ova vijest objavljena jutros prije 10
i jest za tebe debilde :D
U nj je poznato dasamo nepismeni trash cita bild
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast za uspjehe i postignuto. Šteta što se ranije nije povukao dok je bio ba vrhu, ali respect kad imade volju da se baviš takvim sportom do 41.