Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima sad doping s ovim clankom, tj. utajom poreza?
da ste vi mnogi dole potpisani patrioti ko Adnan Catic elias Felix Sturm i ova drzava bi bila bolja . Nazalost niste niti volite svoje , a mozda to i sa namjerom radite ..kad pricate o ovom covjeku tj pisete ...ustanite i stojecki to uradite ..
Tako ti je to kod nas , J..bo ti nas . Uvjek neka muljavina . Bio na vrhu , bio na dnu .Ko ga j..be , "Uvjek se nedje moze zavrnt ". Zato i jesmo tu i gdje smo .
Nek povede i havera Fikreta Hodzica pravo sa njim u Zatvor
Da nije popularan bio bi obicni klosar mahalski. Dzaba mu pare kad je mentalni sklop isti.
Konacno u Zatvor a povesi i Dzeku da nam vise ne sramotite drzavu. Ako ste vas dvojica TOPSportisti BiH onda se ja stidim Drzave BiH!
@fbUser1558848980 džikane miran, šuma te zove sebi, idi malo uzmi zraka. :)
Hajde decko malo prosetaj, da ti nisi slucajno nesto pokazao za ovu drzavu u sportu, pa nisi naravno..👋
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova varalica nemere nikako biti Bošnjak. Švabo 100%
@InteIidjentBaznijek džikane miran. :)