Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marjane ... Ti si bio NEKO dok su svi oni bili NIŠTA ! Kad se nisi mogao braniti, tukli su te, ubijali, protjerali.... vratio si se, kao što se takva veličina uvijek vrati ! I sad kad si otišao, Ti veći od njih !! Otišao si VEĆI nego što će oni ikad biti !! Laka ti zemlja bosanska !!!!!!
Banja Luka je Srbija, neka ti je večna slava Marijane!
@BobaBG Hajde ove krezube Balijandere, njih i nekako da razumijem, ali vas levate, da komentarisete Benesa, na ovakav nacin, ejj jbg.Pa da si jednom, samo jednom imao priliku biti na njegovom mecu, bez da si ikada razmisljao o njemu...dno dna! Ahh da, ta mrska Yugoslavija, a Benes je bio Yuga u punom smislu te rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Legendo Banjalucka neka ti je laka zemlja. Volio si od malog do velikog. Mladog do starog i ostao uvjek čovjek kojeg su svi voljeli.
Počivaj u miru Božjem... Zbog tebe i Mate se boks gledao
Jedino sto je vece od sramote je ne priznati vlastitu sramotu.
veliki sportas dalje nema se sta reci..R.I.P.
Dobro je doguro kako je zivio u Djikanistanu!!
R.I.P. legendo
Kurcio se sa rajom na fudbalu. Crkni fukaro
RIP
Zar je moguce, pa CAK i kod ovakvog dobrog covjeka za sve nas, pa i za VAS ADMINI!! Da skidate i brisete komentare na ovu vijest.Nemojte ljudi, nije to nikako uredu, taman da ste ne znam kojom bojom ofarbani!
Yugosloven u punom smislu te rijeci.Ne komunista, ne nacionalista. Veliki covjek, jos veci sportista! Kolika si ti bio inspiracija, spojio si i nespojive.Hvala ti za sve dobri covjece. Slobodan si bio fajter, otisao si kao SLOBODNI FAJTER. Saucesce porodici :( I u Tuzli ima porodicu... neka znate veliki je covjek u vasoj lozi, nastavite i vi a i mi njegovim stopama pogleda na zivot i na fajt!
u svakom slučaju nije bio šovinista, ali da je bio veliki čovjek... Ako si stvarno tuzlak raspitaj se malo o Benešima, za brata koji je živio u Tuzli znam da i nije bio neka ljudina i da je strašno tukao ženu...
@handyman ...jedino kad se napije!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode jos jedan veliki covjek i sportas. Ako bi bi prvih par sekundi njegovog meca propustio, bila je velika sansa da si propustio cijeli mec. On je skoro sve borbe zavrsavao knockout-om u roku od par sekundi.
Najveca legenda boksa na ovim prostorima, pocivaj u miru.
@BORDO DNK I Željka Mavrovića, Stipu Drviša, Filipa Hrgovića i Damira Belju. Ček malo vidi sve Hrvati. Dobar je bio i onaj Albanac Aziz Salihu mada nikad nije ništa osvojio kao ovi što sam ih nabrojao
Pocivao u miru legendo
RIP legendo.....