Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko ti je jadnog youtubera, hajde pobjedi nekog tik tokera.
kako bi ga Hatić nakarato i poslije mu poslao dva lava kao zahvalu 😁
Muhamed Ali se okrece u grobu ko sve danas boksa
Demokratski proces. Novčanikom se danas glasa, a ne nekim tamo papirićima sa kockicama.
Gledao sam sinoc I zelio sam da Tommy pobjedu jer mi je mrzak ovaj Jake a posebno njegov brat Logan, pokupili milione jer prave debile od djece koji njih gledaju.. I ako me ne interesuje box, Tommy se solidno izborio.
To je jedan covjek retardu
Gledao sam od Paula jednu dokumentaciju kako je postao bokser. On veli da mu je to sve strategija za youtube kanal. On je poceo boks i znao je da nema sanse sa postati najbolji ali je imao ideu kako postati najmrznji na svijetu i tako je poceo da sve boksere preko yutuba da izaziva. Toliko ih je izprovocirao i vrijedao da je svak zeli da mu polomi zube. I to je ta fora , Jake Paul mozda gubi u ringu ali dobiva preko yutube milione za ovo. I to mu je bio cilj.
konacno boks polako vraca svoju staru slavu
Tyson je samo jedan i sjedio je u publici.
Ovaj boks je postao odron.
8 rundi sve u klincu ,30 sekudi borbe nije bilo da valja .
Ovi arapi za sve daju pare i svako ih guli , al nedaj bože da izdvoje koji miliončić i pomognu tamo gdje treba . Bravo za Ronalda i ove ostale klaunove što ih muzu ko kozu :::
Ti znas da li pomazu i jesu li pomogli.Eto nek tvoj zapad pomaze nekome.Gdje god su dosli haos su napravili
ovog logana bi usmrtio svaki ozbiljan boksac, o mma ne smijem ni zamislit sta bi bilo sa njim.
Ajde neka je i ovog klauna konacno neko spustio na zemlju
A i ovaj drugi je malo manji klaun.