Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja baraza, petih mjesta, B divizija i kladionica. Kako pjeva Dubioza, igrali smo dobro al zahebo nas sudija
Osim Nedzada Husića, ostali Ž klasa. Nećeš ti Bosno do medalje sve dok glavonje i profiteri koji su zalutali u sport traže isključivo svoj tal u sportu. Pogledajte druge države kako rade i dolaze do olimpijskih odličja. Kvalitet, strategija, vizija i podrška. A kod nas u svakom savezu pa i ovom, babini sinovi, kćerke uzimaju mjesta djeci koja su kvalitetna. Twin Peaks pravi 😔
rijesiPolitiku Malo ste providni na ovim komentarima jer ocigledno umirete na teskim mukama zbog odlaska najboljih na takmičenje sretno Dusmani na aparatima
Haris Husić je izbacio Adu Avdagić bez bilo kojeg argumenta da bi cura Nedžada Husića, Džejla Makaš, išla na kvalifikacije. Erol Nući nije uzet u obzir od strane Harisa i Samira, zato što je Dinko Šegedin, Korčulan, kupljen od strane našeg komiteta prije nekoliko godina da se takmiči za BiH do kraja 2024. Tromeč je zahtjevan između Džejle i Ade za kategoriju -49, dok između Erola i Dinka za kategoriju +80, nije. Zašto? Zbog sukoba interesa.
Ko imalo prati ovaj sport u našoj državi, objave na portalima i objave saveza na socijalnim mrežama, mogao bi zaključiti da je NEPRAVDA učinjena nad mnogim sportistima, i da ima mnogo prevara i krađe novca. Hejteri će bacati minuse, dok oni koji ne znaju će uzeti i provjeriti ovo što sam napisala.
Sretno Nele 💪
Odgrizi im uho Iron Mike
sretno momak.