Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdo saudiski
Mogao si nakon meča još i njih dvojicu kupiti da ti ring ne zjapi prazan kod kuće...
hoče li bule nosit runde?
Kako ovi bacaju pare... Naprave ring sami za jednu borbu...
Sretno Hrgoviću, momak će postati veliko ime u svijetu boksa. https://youtu.be/VovrgGxcDLY
Kako to nas Bake pametnije uradi, pusti komuniste da izgrade i onda prisvoji... a marke nije ulozio! A babo mu Bosnu ostavi turcima ko suvenir... treba znat i bez para!!!
Dok ljudi umiru od gladi ovaj kasapin se sepuri ko paun...sila Bogu nije mila...
@VelikaBH mislis ko Sebija Izetbegovic?
Pa dobro de pogledaj ko se kurci...zive ko bubreg u loju a narod umire ...samo neka kurvi im i dolara,Palestina umire,Rohinje,itd.pa ovaj kasapin bukvalno podrzava da muslimani pate...
Zar nije boks haram? Mislim dva čovjeka se tuku, curi krv, lomi se nos, mozak može da se ošteti..zar se ne treba čuvati svoje tijelo?
@ZutiGolub Vjera, religija, sve što ima veze s tim je zanimacija za sirotinju. Bogataši ne jebu živu silu u vezi toga, njima je bitno da su novčanici puni, a svetim knjigama ima ko da se bavi.
GrigorijeStefanopolj sreca imamo nebeski narod da nas prosvijetli sve