Donio odluku
25

Saudijski princ ima poseban plan s ringom nakon borbe Joshue i Ruiza

N. K.
Diriyah Arena (Foto: Twitter)
Diriyah Arena (Foto: Twitter)
Najveću ulogu u dovođenju bokserskog spektakla u Saudijsku Arabiju, gdje će glavna borba biti ona između Anthonyja Joshue i Andy Ruiza Jr., ima princ Mohammad bin Salman, koji je donio odluku i gdje će završiti ring u kojem će se održavati borbe.

Naime, princ Bin Salman je odlučio kompletan ring ostaviti u svom vlasništvu pa će tako ovo biti jedan od najbizarnijih suvenira u svijetu sporta.

Princ je platio ogromnu svotu novca za organizaciju ovog događaja, a najavio je da će u budućnosti ugostiti i brojne druge sportske manifestacije.

Inače, priredba će se održati u Diriyah Areni, koja je sagrađena usred pustinje na 10.000 kvadratnih metara za manje od dva mjeseca te joj je kapacitet 15.000 gledatelja.

Glavna borba za prvaka svijeta između Riuza i Joshue počet će večeras oko 21:40 sati, a prije njih će gledatelji moći vidjeti još pet odličnih borbi.

Snage će odmjeriti Filip Hrgović i Eric Molina, zatim Alexander Povetkin i Michael Hunter, Dillian Whyte i Mariusz Wach te Mahammadrasul Majidov i Tom Little.